PowerShape

- KOLMINKERTAISTA TEHOKKUUTTA HÄIRITSEVIEN 
RASVAKERTYMIEN JA SELLULIITIN HOITOON!

PowerShape on markkinoiden tehokkain laite, joka on suunniteltu lääketieteelliseen ja esteettiseen kehonmuotoiluun sekä kehon häiritsevien rasvakertymien poistoon.

PowerShape on markkinoiden ensimmäinen kehonmuokkauslaite, jonka hoitotulokset näkyvät jo kolmen  hoitokerran jälkeen.

PowerShape perustuu radioaaltojen, alipaineen ja laserin yhteisvaikutukseen: 

1. Bipolaariset radioaallot (2Mhz, 100 W) synnyttävät lämpöä ihokudoksessa, kiinteyttäen kollageenisäikeitä ja stimuloiden aineenvaihduntaa, jolloin myös uusien kollageenisäikeiden muodostuminen kiihtyy. 

2. Alipaine mahdollistaa kehonmuokkauksen vähentämällä selluliittia ja rasvan määrää kudoksissa, stimuloi lymfa- ja verenkiertoa sekä helpottaa turvotusta ja rauhoittaa hoidettavan alueen hermoja

3. Laser (aallonpituudeltaan 635-650 nm, teho 40-50 mW) tekee varastoidusta rasvasta juoksevampaa, jotta se saadaan poistumaan kehosta aineenvaihdunnan myötä.


PowerShape hoito on kivuton ja miellyttävä. Sillä voidaan poistaa häiritseviä rasvakertymiä vatsanseudulta, lantiolta, reisistä, pohkeista ja käsivarsista. Hoitoja tehdään 4-6 kerran sarjoissa, 2-4 viikon välein. Yksi hoitokerta kestää n. 5-15 minuuttia. PowerShape hoidossa ei ole toipumisaikaa, ja hoito sopii niin miehille kuin naisillekin. Markkinoilla olevista muista samankaltaisista laitteista PowerShape on tehokkain kolmen tekniikan kombinaatiollaan.


PowerShape Face Lift


Face Lift-kasvohoidossa bipolaariset radioaallot vaikuttavat ihonalaisen kudoksen lisäksi myös itse ihoon. Radioaallot stimuloivat fibroblasteja (sidekudoksen solukkoa, jolla on tärkeä rooli muun muassa kollageenin muodostuksessa) ja kiihdyttävät siten kollageenin tuotantoa. 

Lisäksi radioaallot saavat kollageenisäikeet vetäytymään lyhyemmiksi, mikä näkyy veltostuneen ihon kiinteytymisenä ja ihon tasoittumisena. Lämpö saa aikaan myös pintaverisuoniston ja yleisesti aineenvaihdunnan lisääntymistä, mikä aktivoi "laiskaa" ihoa, kirkastaa sen väriä ja tasoittaa ihon pintaa. 

Myös kasvojen alueen mahdolliset neste- ja rasvakertymät vähenevät hoidon seurauksena.