Nordic Tan rusketusaineet ovat raikas tuulahdus suoraan Norjasta.

Tuotteet sisältävät ihoa hoitavia ja helliviä pohjoismaalaisia ainesosia, kuten mustikkauutetta. Rusketussävyt ovat kehitetty neutralisoimaan pohjoismaalaiselle iholle ominaisia punertavia/vaaleanpunaisia sävyjä.
Kaunis rusketus on viimeinen kauneuden silaus juhlapäivään tai lomamatkoille.
Tasainen sävyn haalistuminen ihon uusiutuessa.
Valikoimassa myös Nordic Tan kotihoitotuotteet.

Ennen ja jälkeen rusketuksen:


Kuori iho suihkussa huolellisesti ennen rusketusta, älä levitä kosteusvoidetta. Ennen rusketusta poista iholta meikki ja deodorantti, ripsiväri/pidennykset eivät haittaa.

Varaa mukavan rennot ja tummat vaatteet puettavaksi rusketuksen jälkeen. Vältä suihkua ja hikoilua 6-8 tunnin ajan rusketuksen jälkeen. Kosteuta ihoa säännöllisesti.

EMBLA

Taikapähkinää, aloe veraa ja pohjoismaista mustikkauutetta sisältävä suihkurusketustuote,
joka on täynnä antioksidantteja ja A-, C- ja
E-vitamiineja. Pohjoismaiselle vaalealle iholle luotu sävy on antaa luonnollisesti ruskettuneelle iholle täydellisen ”kultaisen hehkun”.

Emblan tärkeimpiä ominaisuuksia on neutraloida pohjoismaiselle iholle ominaisia punertavia ja vaaleanpunaisia sävyjä. Embla on erittäin nopeasti kuivuva sprayrusketus, jolla saat kauniin kestävän rusketuksen.

ISRID

Isrid on täydellinen väri heille, jotka haluavat syvemmän ja viileämmän sävyisen rusketuksen, tai joilla on jo iholla kultainen pohjasävy, eikä rusketukseen haluta enää ”lämmintä” ilmettä.

Isrid sisältää pohjoismaisten ainesosien lisäksi luomusertifioitua arganöljyä, E-vitamiinia ja hikoilunkestäviä ainesosia. Isrid sopii erityisen hyvin kuntoilijoille, sillä siihen on lisätty ainesosia, jotka tekevät väristä paremmin hikoilua kestävän.